Fundación Atención Primaria

Información y ofertas de empleo de la empresa Fundación Atención Primaria

Ver ofertas de empleo
  • Barcelona - España
  • Enseñanza-Formación
  • www.camfic.cat
  • 1 Ofertas de Empleo

Información de la empresa Fundación Atención Primaria

La societat catalana de medicina familiar i comunitària, assoc. (Camfic) és una associació científica i professional de metges especialistes en medicina familiar i comunitària en l´àmbit de catalunya.

Missió

Promoure, mitjançant els socis, el desenvolupament d´una atenció primària resolutiva i d´alta qualitat, centrada en la millora de la salut de la comunitat; potenciar i facilitar el desenvolupament professional del soci i, en general, del conjunt de persones que treballen a l´atenció primària, en col•laboració amb les organitzacions sanitàries, polítiques i docents.

Valors

Innovació i participació
Ens obrim a la participació de tots els socis per igual, i afavorim la seva ambició, creativitat i el seu talent, en un esforç per ser dinàmics.
Respecte pels companys
Els membres de la camfic som respectuosos entre nosaltres, som tolerants, mantenim la consideració que ens pertoca i transmetem confiança a la resta de companys.
Solidaritat
Mantenim un compromís amb la societat i el medi ambient a més de promoure la cooperació amb els sectors menys afavorits i amb les organitzacions no governamentals.
Respecte per les persones i les idees
Promovem la prestació d´una atenció universal, sense discriminació per motius de raça, cultura, religió, ideologia ni condició social.
Independència
Les decisions de la camfic es guien pels principis d´autonomia i equilibri.
Orientada a la comunitat
Posem a disposició de la comunitat els recursos humans i els coneixements científics, fem entenedores per al conjunt de la comunitat les activitats de la camfic i atenem les demandes expressades.
Integritat i rigor professional
Som capaços d´actuar professionalment segons els principis de solidaritat, equitat i ètica, proporcionem i defensem en tot moment la millor actuació a l´abast basant-nos en l´evidència científica.

Ofertas de empleo de Fundación Atención Primaria

Ofertas de Trabajo : 1-1 de 1

05/08/2020 Desarrollador WEB .net (C#)

  • Jornada: Media jornada
  • Salario: A determinar
  • Desarrollador Web - Programador
¿Quieres tener un portal de empleo como este para tu empresa?

Contacta con nosotros