MENÚ ×

Consultor/a analista de segureta - Barcelona

 
Descripción de la Oferta
Perfil del Candidato:
Categoria professional: Tècnics superiors i assimilats
Formació reglada requerida: h. Enginyeria Tècnica (1er Cicle Universitari) - h. Enginyeria Tècnica (1er Cicle Universitari) - Seguretat cibernética, k. Enginyeria Superior - k. Enginyeria Superior
Experiència prèvia: Sí
Coneixements informàtics: -3-5 any d´ experiència (SIEM eines i/o NOC/SOC medi ambient). -Valorable coneixements de qualificacions de Seguretat de la Informació (CISSP, CISM, CISA, etc.).
Altres requeriments específics: Coneixement pràctic dels marcs de seguretat de la informació, gestió d´incidències, operacions i millors pràctiques de seguretat de l´aplicació. Coneixement i experiència en l´aplicació de les avaluacions d´auditories de protecció de dades.
Idiomes: Castellà - Avançat, Anglès - Avançat, Català - Avançat.
 
Tecnología:
Funciones:
Consultor
Provincia:
Barcelona - España
Imprescindible Residir:
Provincia Puesto
 
Datos del Puesto:
Consultor/a analista de seguretat donarà suport a l´equip per a desenvolupar, implementar i fer complir les polítiques i procediments de seguretat i privacitat de l´organització. Donarà suport als gerents en el desenvolupament i establiment de plans estratègics i tàctics de seguretat de la informació, les normes i procediments. Ell/Ella treballarà en estreta col¿laboració amb el personal de seguretat de la informació per monitoritzar, avaluar, actualitzar els plans i donar suport a l´avaluació i l´aplicació de noves tecnologies de seguretat per a l´entorn empresarial. Aquesta és una gran oportunitat per a algú amb experiència en seguretat informàtica, una mentalitat tècnica pràctica, i una passió per l´aprenentatge de les entrades i sortides de les operacions de seguretat de la informació per a un entorn empresarial. Responsabilitats clau: -Gestor de suport en l´elaboració de plans de seguretat de la informació estratègica i tàctica, normes / procediments, educació i programes de formació. -Gestionar plans i procediments de seguretat, auditories, anàlisi i comentaris. -Desenvolupa i contribueix en la seguretat de reunions i projectes. -Ajudar en la implementació de serveis de seguretat a l´empresa, incloent AV, escàners de vulnerabilitats, IDS / IPS, tallafocs d´aplicacions web, SIEM i altres. -Coordinar i informar sobre el progrés de procediments i de compliment de privacitat de dades. -Elaborar i realitzar un seguiment dels indicadors clau de rendiment (KPI) i les mètriques per a l´èxit operacional. -Garantir l´adherència als estàndards de seguretat definits per a RDC, identificar els principals incidents i treballar amb els respectius equips / individu per reduir al mínim els incidents.


-Tipus de relació professional: Contracte

-Tipologia de contracte: Temporal

-Durada de contracte: 6 mesos

-Núm. Hores setmanals: 40

-Horari: 9h-18h

-Retribució brut anual: 30.000-35.000 euros anuals/ bruts
Formación Mínima:
Diplomado
Experiencia:
3 años
Nivel Profesional:
Especialista
Tipo contrato:
Temporal
Jornada:
Jornada completa
Honorarios:
30.000 € - 36.000€ Bruto/año

 
» Recibe Ofertas como ésta por Email
Información del Proceso
Horario lectura
Horario
Actualización: 19/10/2016
Cv Inbox: 3*
Rapidez lectura:
00 d. 0 h. 0 m.
* El nº de cv Inbox puede variar en función de los Currículums que la Empresa archive
Cursos de Informática y Telecomunicaciones

» Master Desarrollo de Aplicaciones Disposit Móviles
   Universidad Politécnica de Madrid - MasterD | A Distancia | 999 h
» MASTER Certif. ÉLITE® ORACLE Bus. Intelligence
   Exes | On-line | 325 h

Tecnoempleo® | ©2000-2016