Barcelona ActivaQui Som


Barcelona Activa impulsa el desenvolupament econòmic de Barcelona i la seva Àrea metropolitana des de fa 30 anys
Barcelona Activa té la missió d´impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona a través del foment de l´ocupació, l´impuls de l´emprenedoria i el suport a les empreses, responent a les diferents necessitats de les persones en el seu territori i des de la perspectiva de l´economia plural, que inclou, l´Economia Social i la Solidària.

Així com potenciar l´apoderament de la ciutadania i el reequilibri entre territoris per assolir un model just de desenvolupament econòmic i de creació, manteniment i repartiment de l´ocupació.

Tota l´activitat de Barcelona Activa es realitza al voltant d´aquests quatre valors:

- Igualtat d´oportunitats i progrés social. Promoure el desenvolupament d´un model just de creació, manteniment i repartiment de l´ocupació, que apoderi a la ciutadania, incorpori la perspectiva de gènere i de diversitat en tots els àmbits organitzatius i de forma transversal i afavoreixi el reequilibri entre
territoris.

- Cooperació dins l´organització i amb d´altres. Impulsar internament i externament la cooperació i la professionalitat de les persones treballadores a través de la millora contínua, avançant cap a l´excel·lència de les seves competències i del desenvolupament del seu talent, tot fomentant formes de treball en equip, col·laboratives, transversals i participatives que afavoreixin el benestar laboral i de la ciutadania.

- Economia social i sostenible al servei de les persones. Potenciar un model d´Economia Social i Solidària, on la pluralitat de sectors socials, l´emprenedoria col·lectiva i la innovació social, generin un desenvolupament econòmic més just, present en tots i cadascun dels territoris.

- Esperit de servei públic i ètica professional i personal. Impulsar uns serveis públics que avancin cap a una major coordinació de l´ecosistema públic, privat i comunitari on les bones pràctiques, la transparència, l´ètica professional i personal i la virtut pública, com a concreció pràctica d´uns determinats valors, siguin les bases que consolidin el bon govern i l´orientació a la ciutadania.

Barcelona Activa centra la seva activitat en diferents línies estratègiques:

 1. Proximitat a les necessitats del territori i de les persones, les empreses i altres actors econòmics i socials amb una mirada innovadora i de reequilibri territorial.

 2. Especialització dels serveis i programes per a la seva adaptació a la diversitat de la ciutat: col·lectius, sectors i territoris.

 3. Transversalitat de la prioritat de l´ocupació.

 4. Facilitació de l´economia plural, potenciant l´Economia Social i Solidària, l´emprenedoria col·lectiva i la innovació social.

 5. Facilitació de projectes vitals-professionals mitjançant serveis integrats.

 6. Facilitació per tal que les empreses evolucionin cap a models d´alt retorn social i ambiental.

 7. Definició, ordenació i coordinació de l´ecosistema públic-privatcomunitari.

 8. Millora del benestar, la professionalització de les persones treballadores, fomentant l´excel·lència, la transversalitat, la participació i el desenvolupament del talent.

 9. Incorporació de la perspectiva de gènere i de diversitat a totes les actuacions internes i externes.

 10. Incorporació de la missió, estratègies i objectius integralment per part de la plantilla i transversalment a les diferents àrees i serveis.Ofertas de Empleo en Barcelona Activa

Ofertas de Trabajo : 1-9 de 9


Desarrolladores Drupal

 • 17/08/2019
 • Barcelona
Analista Programador - Desarrollador Web  |  Jorn. completa | 27000 € - 30000 € bruto/año |  Indefinido
drupal


Tècnic en sistemes informàtics

 • 13/08/2019
 • Barcelona
Analista Programador - Técnico de Sistemas - Técnico Hardware  |  Jorn. completa | 27000 € - 27000 € bruto/año |  Practicas
àgil