Abacus cooperativa

Información y ofertas de empleo de la empresa Abacus cooperativa

  • Barcelona - España
  • Otras
  • 1 Ofertas de Empleo

Información de la empresa Abacus cooperativa

Abacus cooperativa neix el maig de 1968 com un projecte de futur, amb una proposta col·lectiva innovadora, singular i transformadora, orientada a l’educació, la cultura i el cooperativisme. La visió d’un grup de mestres, pares i mares, amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat, va donar lloc a aquest projecte cooperatiu per facilitar l’accés a productes de qualitat i a bon preu per a l’educació, la cultura i l’esbarjo.

Avui, Abacus és un reconegut projecte de transformació social i de propietat compartida, un referent de confiança, molt arrelat a la comunitat educativa, que aconsegueix impacte econòmic i social a través de la seva activitat, mantenint sempre la voluntat transformadora.

A Abacus cooperativa som i hem estat motor dels canvis amb l’objectiu d’incorporar valor al model. Per això promovem, a partir del desenvolupament tecnològic, el coneixement compartit com un actiu a cuidar. A Abacus les persones som al centre.

Mantenim tota l’essència del nostre origen, un projecte de propietat compartida on els beneficis reverteixen directament a sòcies i socis de consum i de treball, amb un impacte positiu per al conjunt de societat i, alhora, ens renovem per potenciar les capacitats de la comunitat ciutadana, que és Abacus, per avançar cap al futur, enfortint i fent créixer el projecte que compartim.

Ofertas de empleo de Abacus cooperativa

Ofertas de Trabajo : 1-1 de 1

27/01/2023 Tècnic de Helpdesk i Sistemes

  • Jornada: Jornada completa
  • Salario: 21000€ - 24000€ bruto/año
  • Helpdesk

¿Quieres tener un portal de empleo como este para tu empresa?

Contacta con nosotros